December-forkælelse til hende – 4 gode tips

Nu er der ikke længe til at julehyggen starter endnu engang og for mange, er det årets bedste måned. Selvom de mørke dage kommer snigende og temperaturerne falder så det alligevel nemt at abstrahere fra, når julemåneden er fyldt op med eventyr og glæde. For par, er det også årets måske allermest romantiske tid og netop derfor skal man også huske at forkæle hinanden. Læs med her.

Julelækkerier til hende

Juletiden er typisk lig med gaver. Ikke bare til juleaften, men også dagligt eller til advent. Hvis du gerne vil forkæle hende som gør dig lykkelig, igennem december måned så bør du overveje at give hende en julekalender. Julekalendere findes i et hav af forskellige typer, herunder chokolade, vin, makeup- og hudpleje. Er du da alligevel ikke tændt på ideen om disse, så kan du overveje noget helt andet, nemlig en sexet julekalender i stedet for. Sinful er virksomheden, som laver disse ’frække’ julekalender og med stor succes bag sig. Du kan vælge imellem forskellige julekalendere fyldt med voksen legetøj, som kan vende december fra at være kold til brandhed.

Tag på mini-getaway i december

Det kan nogle gange blive lidt hektisk i december, når julegaveindkøb og et fuldt program skal passes. Det er er derfor vigtigt stadig at huske romantikken og hinanden i denne tid. Overvej eventuelt at køre en tur til Tyskland eller flyv til en hovedstad i Europa og brug et par dage der. Særligt Tyskland er enormt kendte for deres julemarkeder, som ikke både er indbegrebet af ’hygge’, men også romantisk.

Fejr juleaften alene sammen

En intim juleaften sammen som par kan være en fantastisk oplevelse. I slipper typisk for et stort ræs og så kan i virkelige nyde hinanden. Overvej eventuelt at rejse sydpå sammen og hold juleaften under svajende palmer i stedet. Ellers kan i eventuelt leje en hytte i Norge eller Sverige og nyde juleaftenen der.

Den betænkelige gave

En juleaften er ikke helt en juleaften, uden gaver. Det kan være svært at finde den perfekte gave til sin partner og derfor kan lidt hjælp være nødvendigt. I stedet for at købe materielle gaver, kan du måske overveje en oplevelsesgave i stedet. En god middag, en tur i klatrepark, vinsmagning eller en miniferie sammen er mere dyrebart, da I skaber minder sammen. Ellers er der jo også altid den hjemmelavede gave, som jo er en sikker vinder. Om du ønsker at kreere et billede eller et møbel, er jo så op til dig. Held og lykke!