Få naturlige og symmetriske silikonebryster på Lift Clinic

Silikone brystkirurgi er en populær løsning for kvinder, der overvejer at få større og mere symmetriske bryster. Hos Lift Clinic bliver der brugt avanceret 3D-simulering, som giver patienterne en visuel idé om, hvordan forskellige størrelser og typer af implantater vil se ud på deres egen krop. Læs mere på denne side. Dette hjælper med at træffe et informeret valg og finde den bedste løsning for den enkelte.

 

Derudover tilbyder klinikken også muligheden for at forme brystet og skabe ønsket æstetiske forbedringer, såsom mere fylde øverst og en defineret kavalergang. Denne personaliserede tilgang sikrer, at resultatet ser naturligt ud og harmonerer med kroppens proportioner, hvilket understøttes af mere end 20 års erfaring inden for plastikkirurgi.

 

For dem, der foretrækker en mere naturlig metode, kan brystforstørrelse med eget fedt være en alternativ løsning. Denne teknik kombinerer flere metoder for at opnå en balance og symmetri, der passer til patientens kropsbygning. Dette gør det muligt at skabe æstetiske resultater, der ikke kun opfylder, men overstiger patienternes forventninger.

Procedure for silikonebryster

At få silikonebryster indebærer flere trin og overvejelser for at sikre et tilfredsstillende resultat. Det er vigtigt at forberede sig grundigt, forstå den kirurgiske metode og følge efterbehandling og genoptræning nøje.

Forberedelse til operation

Forberedelse til en brystforstørrende operation med silikoneimplantater starter med en grundig konsultation. Patienten skal vælge størrelse og type implantat. I Danmark er populære valg Motiva og Mentor implantater.

Derudover tages patientens medicinske historik i betragtning for at sikre, at der ikke er kontraindikationer. Anamnese gennemgås nøje, og om nødvendigt bestilles yderligere tests som blodprøver og EKG.

En 3D-simulering kan bruges til at vise, hvordan forskellige størrelser og former af implantater vil se ud. Dette hjælper patienten med at få realistiske forventninger til resultatet.

Kirurgisk metode

Selve operationen foregår under fuld narkose. Kirurgen laver et snit, ofte under brystet, rundt om brystvorten eller under armen. Placeringen af snittene afhænger af patientens præference og kropsbygning.

Implantaterne indsættes enten over eller under brystmusklen. Valget heraf afhænger af patientens nuværende brystvæv og ønskede æstetik. Kirurgen justerer placeringen for at sikre optimal symmetri og udseende.

Operationen tager typisk mellem 1-2 timer. Umiddelbart efter operationen kommer der bandage på brysterne, og patienten overføres til opvågningsafdelingen for observation.

Efterbehandling og genoptræning

Efter operationen er der en vigtig efterbehandlingsperiode. Patienten vil blive instrueret i at bære en speciel støtte-bh i flere uger for at støtte helingsprocessen.

Smerter og hævelse er almindeligt de første par dage, så smertestillende medicin ordineres som nødvendigt. Patienten bør også undgå tunge løft og anstrengende fysisk aktivitet i mindst 6 uger.