Forkæl dig selv med flotte negle på barsel

Barsel er en tid fyldt med glæde og træthed. Det kan være svært at finde tid til sig selv, men selvom det ikke altid er nemt, er det stadig vigtigt at forkæle sig selv. En måde du kan gøre dette på, er ved at få flotte negle. I dette blogindlæg vil jeg sammen med Neglefeber give dig nogle gode tips til at få flotte negle hjemme på barsel, så du kan føle dig ekstra dejlig.

1. Start med en manicure

Først og fremmest, er det vigtigt at starte med en grundig manicure. Tag lidt tid til at trimme og file dine negle, og pas godt på dine neglebånd. En grundig manicure vil forberede dine negle til efterfølgende behandlinger og gøre dem mere modtagelige for lag-på-lag af neglelak.

2. Gå efter enkelhed

Når du maler dine negle på barsel, så kan det være en god idé at gå efter enkle farver og design. Det kan være svært at lave de mere avancerede designs med en nyfødt i armene eller når babyen sover. Prøv i stedet for en ensfarvet lak eller en fransk manikure, som er klassisk og stilfuld.

3. Vælg en god base- og top coat

Brug af base- og top coat er en vigtig del af enhver manicure, da de beskytter og forlænger holdbarheden på din neglelak. Investér i en god base-og topcoat for at få de bedste resultater og for at minimere chipping og slitage på dine negle.

4. Brug neglelak, der er “3-Free” eller “5-Free”

Når du maler dine negle hjemme, skal du også tænke på din sundhed. Mange neglelakker er i dag formuleret med kemikalier, der ikke er gode for dig eller din baby. Sørg for at købe neglelakker, der er fri for skadelige stoffer, så dine negle forbliver sunde og fine.

5. Tag dig tid til dine negle

Barsel kan også være en tid, hvor man finder sig selv med nogle ekstra minutter på hånden. Brug denne tid til at tage dig godt af dine negle, så de kan se flotte og sunde ud. Prøv massageolie til neglene for at få mere strålende og glatte negle. Forkæl dig selv, og tag dig tid til dig selv og dine negle!

Konklusion

At tage sig af sig selv er en vigtig del af barsel. Når du tager lidt tid til at forkæle dig selv med flotte negle, kan du forbedre dit humør og føle dig ekstra dejlig. Husk at starte med en grundig manicure, gå efter enkle farver og design, brug en god base og topcoat, brug neglelak uden skadelige stoffer og tag dig tid til at pleje dine negle. På den måde kan du få flotte og sunde negle og føle dig ekstra dejlig på barsel.