En au pairs liv: Hvordan det er at rejse rundt i verden og passe børn

Har du lyst til at rejse rundt i verden og blive betalt for at passe børn? I så fald er det en god mulighed at blive au pair! Au pair-piger har ansvaret for at passe børn i et fremmed land, og de har ofte mulighed for at udforske nye steder, mens de gør det. I dette blogindlæg vil vi se nærmere på, hvordan det er at være au pair. Vi vil diskutere fordele og ulemper ved jobbet, og vi vil give dig nogle tips til, hvordan du kan finde en au pair stilling, der passer perfekt til dig.

Hvad er en au pair? En au pair er en person, der rejser til et andet land for at bo sammen med og passe børn. De er typisk ansvarlige for at tage sig af børnenes behov, herunder at sørge for måltider, gøre dem klar til skole og lægge dem i seng. Au pair-piger har også ofte mulighed for at tage børnene med på ture til parken eller zoologisk have samt andre aktiviteter som f.eks. svømmeundervisning.

Hvordan bliver man au pair? Der er en række forskellige måder, hvorpå man kan blive au pair. Du kan deltage i et universitetsprogram, der har specialiseret sig i at lære folk at være gode børnepassere, eller du kan søge direkte hos den familie, som du gerne vil arbejde for (de fleste familier foretrækker denne fremgangsmåde). Se mere på Aufini.

Hvad er fordele og ulemper ved at være au pair? Den største fordel er, at det er en fantastisk måde at rejse, se nye steder og møde mennesker fra forskellige kulturer. Du får en god løn for at gøre noget, som du nyder, og de fleste familier behandler deres au pairs som familiemedlemmer. Den største ulempe er, at det kan være svært at finde en familie, der ønsker en au pair, og at du måske ikke altid kommer godt ud af det med de børn, du passer.