BB cream er det du mangler

Det er ikke for sjov, at BB cream står for “Blemish Balm” eller i europæiske sammenhænge “Beauty Balm”. Denne alsidige creme ​​hjælper med at dække urenheder og skjule mindre kønne kosmetiske fejl, mens den også fugter huden og beskytter mod solen. Så hvis du leder efter et produkt, der kan gøre alt dette på én gang, så er en BB creme lige noget for dig. BB cream fra surisuri er et rigtig god bud på sådan en creme.

Hvad er makeup egentlig?

Makeup er en kosmetisk behandling, der anvendes for at forandre eller fremhæve ansigtets udseende. Makeup bruges til at dække urenheder, skjule mindre kønne kosmetiske fejl og fugte huden. Den stammer oprindeligt fra Sydpå/Asien, hvor kvinder i hundredvis af år har anvendt makeup for at fremhæve deres ansigter. I dag er makeup et alsidigt produkt. Mange mænd er også begyndt at bruge makeup, her tjener de samme formål som til kvinderne. Det er helt klart mest udbredt blandt kvinder, stadigvæk. Mange bruger også makeup for at øge deres selvtillid. Det er desværre blevet så almindeligt, at folk skal gøre noget ekstra for ikke at ligne sig selv, før man betragter dem som smukke. Når det så er sagt, så hjælper makeup også nogen med at føle sig smukkere. Derfor kan man med et glimt i øjet sige at det er et tveægget sværd. Da det både hjælper, men også forstærker en dårlig kultur

Forskellige former for makeup kan blandt andet være:

– Foundation: Et produkt, der giver huden en ensartet overflade. Foundation findes i mange forskellige farver og typer, så du kan finde den helt rigtige til din hud. Samtidig kan du også bruge den til at dække alle mulige former for urenheder.

– Pudder: Et pulver, der kan bruges til at matche din foundation eller for at give huden et mere naturligt udseende. Modsat foundation som er flydende så er pudder fast

– Concealer: En creme, der dækker mørke pletter og andre kosmetiske fejl. Den fungerer mere optimalt på enkelte områder hvor man har små urenheder såsom bumser.

– Rouge: Et pulver eller en creme, der giver dine kinder farve, som regel rød farve for at give dem et frisk look.

– Eyeliner: En blyant eller en væske, der anvendes langs øjenlågsranden for at fremhæve øjet.

– Eyeshadow: Pulver eller creme, der anvendes på øjenlåget for at give øjet farve og dybde.

– Mascara: En væske, der anvendes på øjenvipperne for at løfte, fremhæve og/eller forlænge dem. Mascara hjælper med at give et mere feminint look ved hjælp af det ligner øjenvipperne er længere.

– Læbestik: En creme eller en blyant, der anvendes på læberne for at give dem farve og glans. De findes i alle mulige farver, den mest kendte er de helt røde læber. Også populært kaldet “kysse læber”

– Lipgloss: En creme eller en væske, der anvendes på læberne for at give dem glans.

– Bronzer: Et produkt, der bruges til at give huden et solbrun look. Bronzer findes typisk i en brun farve.

Hvad er makeup egentlig?