Air Jordan 1 Low – En sneaker for alle

Air Jordan 1 Low er en model som alle og enhver kan gå i. Denne sneaker passer perfekt til de fleste outfits, og kommer i et hav af farvevarianter. Jordan 1 low er ikke kun en sko som unge mennesker kan gå i, det kan alle og enher. Dette er en sneaker man kan bruge til alle mulige former for outfits. Skoen kan endda også bruges sammen med kjoler, hvis man vil lave et anderledes og fedt look. 

Jordan 1 er ikonisk på alle mulige måder. Der er mange fede detaljer, og mange af skoene kommer med ekstra farverige snørrebånd der ændrer udseenet på skoen. Her kan man også eksperimentere med forskellige farver for at få et unikt look. Ved Nike Air Jordan 1 High “Mocha” kommer der flere forskelligfarvet snørrebånd med. Eksempelvis kommer der et par pink laces med, som fuldstændig ændrer hvordan sneakeren ser ud. Man skal holde øje med disse modeller, da der løbende kommer fede udgivelser med unikke detaljer som beskrevet tidligere.

Skoene er billigst når de udkommer, hvor man kan være heldig at vinde dem gennem Nike’s app, hvor de fleste bliver solgt til 900 kr. Er du uheldig og du desværre ikke vinder skoene, kan du købe dem på sælgers marked, hvor man køber af andre private eller virksomheder. Der findes flere forskellige danske forhandler af disse eksklusive sneakers, hvor man trygt kan handle, og være 100% sikker på at skoene er ægte. De fleste har også kort leveringstid på skoene, på trods af at de skal hentes hos andre private, har virksomhederne en masse forskellige leverandører europa over. De fleste har også autenticitet tjek på alle de sneakers de får hjem. Mange har arbejdet i branchen længe og kan derfor altid se om skoene er ægte eller ej. Der er mange forskellige måder hvorpå man kan tjekke om skoene er ægte.